ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА


Формуляр за право на отказ

Във връзка със зачестилите злоупотреби, считано от днес 16.04.21г. Поръчки за персонализирани артикули ще бъдат приети за изработка, след получаване на авансово плащоне в размер не по-малък 30% от стойността на поръчката, независимо дали тя е под или над 50лв. Авансовото плащане може да бъде изпратено по банкова сметка или с паричен превод по Еконт.
В ЗЗП чл.57 ал.3 ясно е описано, че стоки изработени по поръчка на потребителя и спрямо неговите изисквания, НЕ подлежат на замяна или връщане в 14 дневен срок, както останалите масови стоки.
На рекламации и връщане/замяна подлежат САМО артикули с доказано наличие на дефект, след изпратен снимков материал непосредствено след получаване на стоката или артикули с допусната грешка от наша страна (ние НЕ носим отговорност за допуснати грешки от Вас в предоставен от Вас надпис/име).
Прикачам и копие от ЗЗП чл.57 ал.3
НЕперсонализирани поръчки подлежат на връщане/замяна в стандартен 14 дневен срок към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП с предварително попълнено Приложение 6 (Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки) и пълна окомплектовка.
Благодаря за разбирането!
Вас Ви обслужва
Радостина Иванова,
представител на фирма
"ИЛКОВ" ЕООД
ЕИК: 131225341
Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ област София (столица), община Столична, гр. Нови Искър 1281, ул. Лале No 3.
IBAN BG97UNCR7001519802860

Няма налично описание на снимката.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА


-Показаните модели са само мостри. Всичко се изработва след направена поръчка.

-Поръчки се приемат САМО в писмена форма на Вайбър 0883689116 или на съобщение в страницата "Направено от мен-ръчно изработка".

- ВРЕМЕТО ЗА ИЗРАБОТКА при стандартна поръчка е до 5 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна и предоставяне на данни за доставка! При по-големи количества срокът за изработка се уточнява допълнително по врене на поръчката.
- Времето за изработка при ЕКСПРЕСНА поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна. Експресната поръчка е с 30% ОСКЪПЯВАНЕ. Преди празници като Коледа, 8ми Март, Св.Валентин и Великден, експресни поръчки не се приемат!
Цената на доставка до офис е приблизително 4,80лв в зависимост от килограмите. Цената до личен адрес е индивидуална. Доставка до личен адрес се извършва САМО след предваритело заплатена по банков път поръчка!!!
- Времето необходимо за доставка НЕ е включено във времето за изработка. ДОСТАВКАТА се извършва с куриерска фирма Еконт или лично получаване в гр.Нови Искър кв.Кумарица. - Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и НЕ са включени във времето за изработка.
-ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ стоки подлежат на връщане и замяна единствено и само при наличие на некачествена изработка. Връщането става след предоставяне на снимков материал, направен своевременно след доставката. Стоки с доказано наличие на некачествена изработка могат да бъдат върнати срещу възстановяване на заплатена сума или замяна. НЕ подлежат на връщане стоки, които са били видимо употребявани, с нарушен търговски вид и опаковка, счупени по невнимание, ремонтирани или изменяни по какъвто и да е начин.
- Ние не носим отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени по този начин от Вас. При евентуална грешка от наша страна, стоката се изработва повторно. -Всички поръчки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

-Ние не носим отговорност за несъответствие в размерите на тениските с печат по поръчка и гореспоменатите НЕ подлежат на замяна поради избран неподходящ размер. Таблица с размерите, чрез която да прецените подходящия, ще получите по време на самата поръчка.
-ПРАНЕ НА ТЕНИСКИ с печат: обърнати наопаки с щампата навътре и на програма с не повече от 40 градуса. НЕ се препоръчва машинно сушене.

ПРИЕМА СЕ, ЧЕ КЛИЕНТЪТ СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ ГРИЖИ, КОИТО ТЪРГОВЕЦЪТ ОПИСВА ТУК И СЪВЕСТНО ГИ СПАЗВА.