ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА


Формуляр за право на отказ


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА


-Показаните модели са само мостри. Всичко се изработва след направена поръчка.

-Поръчки се приемат САМО в писмена форма на Вайбър 0883689116 или на съобщение в страницата

"Перфектна Идея - гравиране и ръчно изработени подаръци" 

- ВРЕМЕТО ЗА ИЗРАБОТКА при стандартна поръчка е до 5 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна и предоставяне на данни за доставка! При по-големи количества срокът за изработка се уточнява допълнително по врене на поръчката.
- Времето за изработка при ЕКСПРЕСНА поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна. Експресната поръчка е с 30% ОСКЪПЯВАНЕ. Преди празници като Коледа, 8ми Март, Св.Валентин и Великден, експресни поръчки не се приемат!
Цената на доставка до офис е приблизително 5,00лв в зависимост от килограмите. Цената до личен адрес е индивидуална. Доставка до личен адрес се извършва САМО след предваритело заплатена по банков път поръчка!!!
- Времето необходимо за доставка НЕ е включено във времето за изработка. ДОСТАВКАТА се извършва с куриерска фирма Еконт или лично получаване в гр.Нови Искър кв.Кумарица. - Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и НЕ са включени във времето за изработка.
-ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ стоки подлежат на връщане и замяна единствено и само при наличие на некачествена изработка. Връщането става след предоставяне на снимков материал, направен своевременно след доставката. Стоки с доказано наличие на некачествена изработка могат да бъдат върнати срещу възстановяване на заплатена сума или замяна. НЕ подлежат на връщане стоки, които са били видимо употребявани, с нарушен търговски вид и опаковка, счупени по невнимание, ремонтирани или изменяни по какъвто и да е начин.
- Ние не носим отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени по този начин от Вас. При евентуална грешка от наша страна, стоката се изработва повторно. -Всички поръчки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

-Ние не носим отговорност за несъответствие в размерите на тениските с печат по поръчка и гореспоменатите НЕ подлежат на замяна поради избран неподходящ размер. Таблица с размерите, чрез която да прецените подходящия, ще получите по време на самата поръчка.
-ПРАНЕ НА ТЕНИСКИ с печат: обърнати наопаки с щампата навътре и на програма с не повече от 40 градуса. НЕ се препоръчва машинно сушене.

ПРИЕМА СЕ, ЧЕ КЛИЕНТЪТ СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ ГРИЖИ, КОИТО ТЪРГОВЕЦЪТ ОПИСВА ТУК И СЪВЕСТНО ГИ СПАЗВА.

ВАЖНО !!!!!

Във връзка със зачестилите злоупотреби, считано от днес 16.04.21г. Поръчки за персонализирани артикули ще бъдат приети за изработка, след получаване на авансово плащане в размер не по-малък 30% от стойността на поръчката, независимо дали тя е под или над 50лв. Авансовото плащане може да бъде изпратено по банкова сметка или с паричен превод по Еконт.
В ЗЗП чл.57 ал.3 ясно е описано, че стоки изработени по поръчка на потребителя и спрямо неговите изисквания, НЕ подлежат на замяна или връщане в 14 дневен срок, както останалите масови стоки.
На рекламации и връщане/замяна подлежат САМО артикули с доказано наличие на дефект, след изпратен снимков материал непосредствено след получаване на стоката или артикули с допусната грешка от наша страна (ние НЕ носим отговорност за допуснати грешки от Вас в предоставен от Вас надпис/име).
Прикачам и копие от ЗЗП чл.57 ал.3
НЕперсонализирани поръчки подлежат на връщане/замяна в стандартен 14 дневен срок към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП с предварително попълнено Приложение 6 (Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки) и пълна окомплектовка.
Благодаря за разбирането!
Вас Ви обслужва
Радостина Иванова,
представител на фирма
"ИЛКОВ" ЕООД
ЕИК: 131225341
Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ област София (столица), община Столична, гр. Нови Искър 1281, ул. Лале No 3.
IBAN BG97UNCR70001519802860