Доставка


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА


-Показаните модели са само мостри. Всичко се изработва след направена поръчка.

-Поръчки се приемат САМО в писмена форма на Вайбър 0883689116 или на съобщение в страницата "Перфектна Идея - гравиране и ръчно изработени подаръци".

- ВРЕМЕТО ЗА ИЗРАБОТКА при стандартна поръчка е до 5 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна и предоставяне на данни за доставка! При по-големи количества срокът за изработка се уточнява допълнително по врене на поръчката.
- Времето за изработка при ЕКСПРЕСНА поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна. Експресната поръчка е с 30% ОСКЪПЯВАНЕ. Преди празници като Коледа, 8ми Март, Св.Валентин и Великден, експресни поръчки не се приемат!
Цената на доставка до офис е приблизително 5,00лв в зависимост от килограмите. Цената до личен адрес е индивидуална. Доставка до личен адрес се извършва САМО след предваритело заплатена по банков път поръчка!!!
- Времето необходимо за доставка НЕ е включено във времето за изработка. ДОСТАВКАТА се извършва с куриерска фирма Еконт или лично получаване в гр.Нови Искър кв.Кумарица. - Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и НЕ са включени във времето за изработка.
-ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ стоки подлежат на връщане и замяна единствено и само при наличие на некачествена изработка. Връщането става след предоставяне на снимков материал, направен своевременно след доставката. Стоки с доказано наличие на некачествена изработка могат да бъдат върнати срещу възстановяване на заплатена сума или замяна. НЕ подлежат на връщане стоки, които са били видимо употребявани, с нарушен търговски вид и опаковка, счупени по невнимание, ремонтирани или изменяни по какъвто и да е начин.
- Ние не носим отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени по този начин от Вас. При евентуална грешка от наша страна, стоката се изработва повторно. -Всички поръчки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

-Ние не носим отговорност за несъответствие в размерите на тениските с печат по поръчка и гореспоменатите НЕ подлежат на замяна поради избран неподходящ размер. Таблица с размерите, чрез която да прецените подходящия, ще получите по време на самата поръчка.
-ПРАНЕ НА ТЕНИСКИ с печат: обърнати наопаки с щампата навътре и на програма с не повече от 40 градуса. НЕ се препоръчва машинно сушене.

ПРИЕМА СЕ, ЧЕ КЛИЕНТЪТ СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ ГРИЖИ, КОИТО ТЪРГОВЕЦЪТ ОПИСВА ТУК И СЪВЕСТНО ГИ СПАЗВА.