Здраве и красота с TianDe

ТианДе – корпорация за красота и здраве

ТианДе козметична компания, основана през 2007 г., чиято продукция се произвежда на базата на древни тибетски и китайски рецепти за красота и здраве. 

Родината на продуктите ТианДе е Китай – икономическото чудо на света, новата супер държава. Тя се развива прогресивно, но в същото време пази многовековните източни традиции. Най-древните рецепти на китайската медицина с най-новите разработки на учените е едно от най-важните предимства на продуктите ТианДе.

При производството им се използват суровини само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай и Тибет, като се провежда щателен подбор и контрол. Билкте се берат през определен период, спрямо лунния календар.

Производителите са най-големите козметични и фармацевтични заводи, които обслужват пазар от милиард и половина в Китай и доставят продукцията си в страните от Европейския съюз, Америка и Азия. Предприятията работят по международни стандарти за качество ISO 9001 : 2008 и GMP, които изискват над 20 000 теста на всяка една билка, която се съдържа в продуктите на ТаинДе.

 

 
Подреди по