ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА

 

-Показаните модели са само мостри. Всичко се изработва след направена поръчка.

- ВРЕМЕТО ЗА ИЗРАБОТКА е от 5 до 7 работни дни. При по-големи количества срокът за изработка се уточнява допълнително.

- Времето за изработка при ЕКСПРЕСНА поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна. Експресната поръчка е с 30% ОСКЪПЯВАНЕ. Преди празници като Коледа, 8ми Март, Св.Валентин и Великден, експресни поръчки не се приемат.

- Времето необходимо за доставка НЕ е включено във времето за изработка. ДОСТАВКАТА се извършва с куриерски фирми Еконт , Спиди или лично получаване в гр.Нови Искър кв.Кумарица.

- Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и НЕ са включени във времето за изработка.

-ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ стоки подлежат на връщане и замяна единствено и само при наличие на некачествена изработка. Връщането става след предоставяне на снимков материал, направен своевременно след доставката. Стоки с доказано наличие на некачествена изработка могат да бъдат върнати срещу възстановяване на заплатена сума или замяна.

!!!НЕ подлежат на връщане стоки, които са били видимо употребявани, с нарушен търговски вид и опаковка, счупени по невнимание, ремонтирани или изменяни по какъвто и да е начин.

- Ние не носим отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени по този начин от Вас. При евентуална грешка от наша страна, стоката се изработва повторно.

-Всички поръчки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

 

-Ние не носим отговорност за несъответствие в размерите на тениските с печат по поръчка и гореспоменатите НЕ подлежат на замяна поради избран неподходящ размер. Таблица с размерите, чрез която да прецените подходящия, ще получите по време на самата поръчка.

-ПРАНЕ НА ТЕНИСКИ с печат: обърнати наопаки с щампата навътре и на програма с не повече от 40 градуса. НЕ се препоръчва машинно сушене.

 

ПРИЕМА СЕ, ЧЕ КЛИЕНТЪТ СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ ГРИЖИ, КОИТО ТЪРГОВЕЦЪТ ОПИСВА ТУК И СЪВЕСТНО ГИ СПАЗВА.